Kasteelhoeve Nederhorst

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Wijdemeren - Nederhorst den Berg
Actueel aanbod

€ 288.225,- tot € 1.295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 230m2
Kaveloppervlak
115 - 1450m2

Over dit project

In een prachtige omgeving in het dorp Nederhorst den Berg komt het aantrekkelijk en kleinschalig nieuwbouwplan 'Kasteelhoeve' met 4 exclusieve villa's en 8 woningen met een eigentijdse en landelijke architectuur. De architect heeft niet alleen de natuur naar binnen gehaald met de grote ramen, maar heeft ook het landschappelijk karakter laten terugkomen.

De drie villa’s met een woonoppervlak van ca. 230m2 aan de westzijde van het plan hebben asymmetrische rieten kappen. Deze kapvorm is geënt op de vroegere kapschuren. Aan de entreezijde is de gevel hoger. De moderne entree oogt extra hoog doordat deze doorloopt in de eerste verdieping. Dit zorgt voor een chic en warm welkom en geeft de voorgevel meer openheid. Aan de achterzijde lopen de rieten kappen lager door, als een overgang naar het mooie landschap met het weidse uitzicht.

Geïnspireerd op een historische boerderij verbeelden twee rijen van ieder vier woningen met een woonoppervlak van ca. 92m2, de oude schuur van toen. De woningen en de naastgelegen villa met een woonoppervlak van ca. 207m2 aan de oostzijde van het plan, grenzen met hun tuin op het zuiden aan het water en de bosrand van kasteel Nederhorst. De lage goothoogtes maken dat deze woningen zich vriendelijk in het landschap voegen. De villa is ontworpen als het voorhuis zoals dat in een landelijke streek vaak voorkomt. Deze villa sluit in hoogte, diepte en materialisatie aan op de naastgelegen woningen. Qua woonoppervlak sluit deze villa aan op de drie rietgedekte villa's.

Er is gekozen voor natuurlijke en warme kleuren en materialen. De lichte gevelsteen, de donkere verticale gevelbetimmering in de gevels en de met riet afgewerkte daken van de drie villa’s combineren mooi met elkaar. De villa’s en woningen hebben hun eigen uitstraling, maar zijn door de vorm, materialen en daklijn wel overduidelijk familie van elkaar.

Kortom een mooi ensemble dat Kasteelhoeve verrijkt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kasteelhoeve Nederhorst
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12 (waarvan 11 beschikbaar)
Prijs
€ 288.225,- tot € 1.295.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden