Kasteelhoeve Nederhorst

Wijdemeren - Nederhorst den Berg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 245m2
Kaveloppervlak
146 - 1813m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

In een prachtige omgeving nabij de Torenweg en het Juliana-Bernhardplein in het dorp Nederhorst den Berg komt een aantrekkelijk en kleinschalig nieuwbouwplan 'Kasteelhoeve' met 4 exclusieve villa's en 8 woningen. De architectuur is geïnspireerd op de moderne agrarische architectuur met rustige en ingetogen materialen, hiermee voegt de nieuwbouw zich mooi in het dorp. De villa's en de woningen hebben hun eigen uitstraling, maar zijn door de vorm, materialen en daklijn wel overduidelijk familie van elkaar.

De vier exclusieve vrijstaande villa's variëren in woonoppervlak van circa 190-245m2 en grenzen met hun royale kavel aan de landerijen of het landgoed van kasteel Nederhorst. De acht woningen hebben een woonoppervlak van circa 90m2 en grenzen met hun achtertuin, gelegen op het zuiden, ook aan het landgoed van kasteel Nederhorst.

Landelijk wonen in een rustige omgeving maar toch met de stadse voorzieningen van Hilversum, Bussum en Weesp op maximaal 20 minuten rijden. Ook bent u binnen 30 minuten met de auto in het centrum van Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kasteelhoeve Nederhorst
Koopwoningen
12
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden