Kasteelhoeve Nederhorst

Wijdemeren - Nederhorst den Berg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 230m2
Kaveloppervlak
140 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

In een prachtige omgeving in het dorp Nederhorst den Berg komt een aantrekkelijk en kleinschalig nieuwbouwplan 'Kasteelhoeve' met 4 exclusieve villa's en 8 woningen met een eigentijdse en landelijke architectuur. De architect heeft niet alleen de natuur naar binnen gehaald met de grote ramen, maar heeft ook het landschappelijk karakter laten terugkomen.

De villa’s met een woonoppervlak van ca. 230m2 aan de westzijde van het plan hebben asymmetrische rieten kappen. Deze kapvorm is geënt op de vroegere kapschuren. Aan de entreezijde is de gevel hoger. De moderne entree oogt extra hoog doordat deze doorloopt in de eerste verdieping. Dit zorgt voor een chic en warm welkom en geeft de voorgevel meer openheid. Aan de achterzijde lopen de rieten kappen lager door, als een overgang naar het mooie landschap met het weidse uitzicht.

De rijwoningen met een woonoppervlak van ca. 90m2 en de villa met een woonoppervlak van ca. 207m2 aan de oostzijde van het plan, grenzen met hun tuin op het zuid, aan de bosrand van kasteel Nederhorst. De lage goothoogtes maken dat deze woningen zich vriendelijk in het landschap voegen. De villa naast de woningen sluit in doorsnede en het bouwvolume aan, maar wijkt in de materialisatie wat af. Deze villa is ontworpen als het voorhuis bij de schuur, zoals dat in een landelijke streek vaak voorkomt.

Er is gekozen voor natuurlijke en warme kleuren en materialen. De lichte gevelsteen, houten gevelbetimmering en met riet afgewerkte daken van de drie villa’s combineren mooi met elkaar. rijwoningen zijn qua kleur en materiaal meer geïnspireerd op de boerenschuren. Dat ziet u terug in de gemetselde plint in combinatie met de donkere gevelbetimmering en vlakke dakpannen.

De villa’s en woningen hebben hun eigen uitstraling, maar zijn door de vorm, materialen en daklijn wel overduidelijk familie van elkaar.
Kortom een mooi ensemble dat Kasteelhoeve verrijkt.


Naar verwachting start de verkoop eind november/begin december 2020.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kasteelhoeve Nederhorst
Koopwoningen
12
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden