NederVecht

Wijdemeren - Wijdemeren
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 435m2
Kaveloppervlak
123 - 331m2
Inhoud
117 - 593m2
Aantal kamers
3

Over dit project

In NederVecht worden circa 175 woningen gerealiseerd. Drie kwart hiervan bestaat uit grondgebonden woningen (één of twee lagen met kap). De woningen liggen rug aan rug in stroken langs de hoofdontsluitingsweg en de woonstraten. De hoofdontsluitingsweg en de woonstraten krijgen een gedifferentieerd beeld door een mix van verschillende type woningbouw, te weten: rij-, twee-onder-één kap, vrijstaande woningen en appartementen.

Langs de Vreelandseweg staan vrijstaande villa's op royale kavels die aansluiten op het karakter van de lintbebouwing langs de rivier. Ook de bebouwing langs het bezoemkanaal neemt een belangrijke positie in binnen de toekomstige wijk. Deze bebouwing vormt in de toekomst de zuidelijke dorpsrand van Nederhorst den Berg. Daarom is gekozen voor een luchtige bebouwingsrand bestaande uit vrijstaande en twee-onder-één-kap-woningen waarbij
evenals de bebouwing langs de Vreelandseweg hoog ingezet wordt op het niveau van de architectonische uitwerking.

Naast de grondgebonden woningen bestaat een deel van het woningaanbod uit gestapelde woningbouw. Deze zijn gesitueerd op de plekken waar watergangen en wegen samenkomen, op de kop van de hoofdas en in het oosten nabij de entree van de wijk. Op verzoek van de initiatiefnemer is ook de mogelijkheid opgenomen patiowoningen te kunnen realiseren. Met de toenemende vergrijzing wordt hierin een afzetmarkt gezien. In het noordelijke deel van het plangebied is de mogelijkheid opgenomen om patiowoningen te realiseren. Het betreft hier
woningen met in hoofdzaak één bouwlaag. Aan de voorzijde is een opbouw mogelijk. Deze relatief lage, maar diepere woningen, zijn op deze beoogde locatie goed inpasbaar.

Naast woonbebouwing worden tevens een tweetal sportaccommodaties gerealiseerd. Ten noorden van de hoofdas gaat het om de voetbalaccommodatie samen met een kinderopvang/BSO. In het sportgebouw ten zuiden van de hoofdas is een tenniscomplex gesitueerd bestaande uit een hal met twee banen, zes buitenbanen en een clubgebouw. Deze bebouwing speelt een belangrijke rol bij de vormgeving van de entree van Nedervecht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
NederVecht
Koopwoningen
36
Prijs
€ 250.000,- tot € 435.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Balkon
groter dan 15 m2

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden