Ter Sype, Loosdrecht

Wijdemeren - Nieuw-Loosdrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de zuidrand van Nieuw-Loosdrecht ontwikkelt Lithos in nauwe samenwerking met de gemeente Wijdemeren de nieuwbouwwijk Ter Sype. Onlangs is besloten dat de gemeente Wijdemeren samen met Lithos het bestemmingsplan in procedure brengt voor een eerste bouwfase van circa 70 woningen.

Belangrijk kenmerk van de nieuwe woonwijk is dat deze zorgvuldig zal worden ingepast in de bestaande landschappelijke structuur, zodat een verantwoorde beheerste overgang ontstaat tussen landschap en bebouwing. Het water wordt als ruimtelijk structurerend en sfeerbepalend element binnen de wijk gebruikt. Dit refereert tevens aan de sfeer die Loosdrecht naar buiten toe uitademt. In het plan is in differentiatie van de woonsferen en woningtypen voorzien. Als alles conform planning verloopt start de verkoop eind 2018 en start de realisatie medio 2019.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ter Sype, Loosdrecht
Koopwoningen
70 (waarvan 420 beschikbaar)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden