Groenewoud

Wijdemeren - Kortenhoef
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Middenin de natuur, op het water, worden woningen gerealiseerd, zorgvuldig ingepast in het landschap. Hoe de woningen eruit komen te zien en waar ze precies komen is nog niet bepaald. Maar één ding staat vast: bijzonder worden de waterwoningen zeker.

De waterwoningen zijn onderdeel het integraal plan in Kortenhoef: Project Groenewoud. Met de opbrengsten van deze woningen wordt sanering en de herinrichting van het gebied bekostigd. Voorwaarde voor de start van het project is dan ook dat er voldoende waterwoningen zijn verkocht. Er komen 39 plaatsen voor waterwoningen met maximaal 70 wooneenheden, waarvan 1/3 vrijstaande villa’s, 1/3 twee-onder-een kap woningen en 1/3 drie-onder-een kop woningen.

Meer weten? Wij ontvangen graag een bericht van u! Ook kunt u geheel vrijblijvend de enquête op de website projectgroenewoud invullen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groenewoud
Koopwoningen
70 (waarvan 70 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijdemeren.

Aanmelden