Terug naar Project

Villa

Aan de oostzijde van het plangebied staat naast de woningen een villa met een woonoppervlak van circa 207m2. Grenzend met de tuin op het zuiden aan het water en de bosrand van kasteel Nederhorst. De fijne zijtuin ligt op het westen en kijkt uit op het groen en de rietgedekte villa's.

Deze villa is ontworpen als het voorhuis zoals dat in een landelijke streek vaak voorkomt. De villa sluit in hoogte, diepte en materialisatie aan op de naastgelegen woningen. Qua woonoppervlak sluit deze villa aan op de drie rietgedekte villa's.

Binnen is het ??n en al sfeer! De royale living en sfeervolle leefkeuken hebben openslaande deuren en grote raampartijen die zorgen voor het vrije uitzicht op uw eigen tuin, het water en de bosrand van kasteel Nederhorst.

Op de begane grond treft u tevens een extra werkkamer, een heerlijke plek waar u in alle rust en privacy kunt werken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier royale slaapkamers, een comfortabele badkamer en separaat toilet. Door de schuine kapvorm heeft deze woning geen tweede verdieping maar nog wel een vliering voor extra bergruimte.

Zoekt u een plek waar u centraal in het land, in een dorpse setting kunt genieten van riant wonen? Dan zou dit huis maar zo uw droomhuis kunnen zijn!

Kijk op de projektsite (kasteelhoeve-nederhorst.nl) voor de inschrijvingsprocedure en meer info zoals de verkoopplattegronden en de technische omschrijving.

De inschrijving sluit maandag 14 december om 12.00.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 895.000,-
Kavel 540 m2
Woonoppervlakte 207 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
9 - 545 m2 207 m2 - - Verkocht