Terug naar Project

Villa's rietgedekt

De 3 villa?s met een woonoppervlak van circa 230m? aan de westzijde van het plan hebben asymmetrische rieten kappen. Deze kapvorm is ge?nt op de vroegere kapschuren. Aan de achterzijde lopen de rieten kappen lager door, als een overgang naar het mooie landschap met het weidse uitzicht. Aan de entreezijde is de gevel hoger. De moderne entree oogt extra hoog doordat deze doorloopt in de verdieping. Dit zorgt voor een chic en warm welkom en geeft de voorgevel meer openheid.

Binnen is het ??n en al sfeer! De royale living en sfeervolle leefkeuken hebben openslaande deuren en grote raampartijen die zorgen voor het vrije uitzicht op uw eigen tuin, gelegen op het westen en de landerijen.

Op de begane grond treft u tevens een extra werkkamer, een heerlijke plek waar u in alle rust en privacy kunt werken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier royale slaapkamers, een comfortabele badkamer en separaat toilet. Op de tweede verdieping treft u nog een vijfde slaapkamer en een aparte technische ruimte.

Zoekt u een plek waar u centraal in het land, in een dorpse setting kunt genieten van riant wonen? Dan zou dit huis maar zo uw droomhuis kunnen zijn!

Kijk op de projektsite (kasteelhoeve-nederhorst.nl) voor de inschrijvingsprocedure en meer info zoals de verkoopplattegronden en de technische omschrijving.

De inschrijving sluit maandag 14 december om 12.00.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 995.000,- tot € 1.295.000,-
Kavel 563 m2 tot 1.450 m2
Woonoppervlakte 230 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
10 - 725 m2 230 m2 - - Verkocht
11 - 568 m2 230 m2 - - Verkocht
12 - 1.454 m2 230 m2 - - Verkocht